TECSAN a lansat ”Do Re Mi”, o piesă despre dragostea sa pentru muzică

TECSAN x Do Re Mi
TECSAN x Do Re Mi

Spre finalul anului trecut ne-a încântat auzul cu două piese foarte interesante, urmând ca în 2023 să ne surprindă din nou. Și iată că TECSAN s-a ținut de promisiune căci împreună cu Sprint Music revine în atenția fanilor în luna femeii cu piesa ”Do Re Mi”, o melodie despre o dragoste specială.

Luna martie debutează în forță cu o triplă surpriză din partea lui TECSAN, pe numele său adevărat Adrian Tecsan, care lansează ”Do Re Mi” și, deși nu pare, este o melodie de dragoste.Tecsan a compus muzica și versurile iar instrumentalul a fost realizat de Cătălin Năstase și Alex Leceanu.

”Este o piesă despre muzică și relația mea cu ea, pasiune la care nu am renunțat niciodată. Iar conceptul videoclipului este făcut ca și cum eu am o interacțiune cu muzica, ea fiind cea aleasă pentru mine în viața asta. Ea este dragostrea vieții mele, aș putea spune cu ghilimelele de rigoare. Este o etapă frumoasă care face parte din viața mea. Pentru videoclip pot să spun că am filmat nouă ore și eu l-am regizat. Am filmat cu un băiat pentru care acesta a fost primul lui videoclip, a filmat prima oară cu Black Magic și i s-a descărcat și bateria, am avut parte de aventuri tehnice pe platoul de filmare”, ne-a mărturisit Tecsan, solistul și compozitorul piesei.

Și pentru că am vrut să știm mai multe despre el l-am rugat să se descrie în câteva cuvinte: „Sunt un om simplu, modest, până acum am lansat piese având subiecte inspirate din societatea cotidiană, am cântat cu mai mulți soliști printre care F. Charm, Samurai, Ana Marinescu și am încercat să arăt că nu contează să fi materialist ci mai mult caracterul omului pe care trebuie să punem mai mult preț. Sunt din București, din Berceni și cânt de ceva vreme”.

Follow TECSAN:
TikTok: https://www.tiktok.com/@t.e.c.s.a.n
Instagram: https://www.instagram.com/t.e.c.s.a.n
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057859788151

 

Citeste si despre:

Românii Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross
DUMI A Lansat Piesa "5 Dimineața"
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here