Tranda a lansat, alături de Grasu XXL și Smiley, videoclipul melodiei „SxPB“

Tranda lansează la început de februarie videoclipul melodiei „SxPB“, interpretată alături de Grasu XXL și de Smiley, piesă ce reprezintă al treilea single extras de pe „Constangeles – Volumul 1“.

tranda grasu xxl smiley videoclip sxpb

Melodia „SxPB“ a fost înregistrată atât în studioul Okapi Sound, cât și la HaHaHa Production, în toamna anului trecut, iar videoclipul a fost filmat sub regia lui Iulian Moga, la Hotel Sarroglia, București, pe parcursul unei singure zile.

„Mi s-a părut un proiect cel puțin interesant de când am început să lucrez la instrumental. Parcă cerea mesajul tabu. Are un aer destul de erotic și intrigant. Progresia muzicală de pe piesă am vrut să fie după aliura individuală a invitaților, să se exprime fiecare cât mai comod din punct de vedere muzical. E marfă că par să fie trei piese într-una și totuși rămâne antrenantă. După ce a tras Grasu strofa, parcă aveam nevoie de un refren vibrant, așa că am mers la Smiley la studio și acolo Serban a mai adus un un plus de armonie pe instrumental la partea de refren. Toată sesiunea cu ei a decurs foarte natural și spontan și asa s-a produs și refrenul”, a spus Tranda.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here