duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITranda a lansat melodia „Dimineața“, o colaborare cu Deliric și Nane

Tranda a lansat melodia „Dimineața“, o colaborare cu Deliric și Nane

Okapi Sound a prezentat, în urmă cu câteva zile, cel mai nou single al lui Tranda, „Dimineața“, melodia fiind lansată pe pagina de Facebook a artistului și pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

tranda dimineata

Colaborarea cu Deliric și Nane reprezintă cel de-al doilea single extras de pe EP-ul „Constangeles – Volumul 1“, care urmează să fie lansat în următoarea perioadă.

Instrumentalul pentru „Dimineața“ a fost produs de Tranda, Grasu XXL fiind cel care s-a ocupat de mixaj şi masterizare. Melodia este lansată la două luni după „Fără griji“, single-ul care anunța noul material al lui Tranda.

„Piesa este inspirată dintr-o perioadă în care simțeam că mă plafonez și eram conștient de asta. Pierdeam nopțile aiurea, până într-o dimineață în care mi-am dat seama că fac același lucru și în stilul ăsta o să am multe de pierdut mai târziu. A fost o combinație de panică și motivație în același timp. Aveam nevoie de o schimbare. În aceeași dimineaţă am scris piesa și, după ce am tras-o, le-am trimis-o băieților. Au rezonat imediat cu starea ei. Sper ca lumea să o simtă și să înțeleagă ce trebuie“, a spus Tranda.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.