Reacţia Alexandrei Stan la acuzele lui Marcel Prodan: „Vrea să pară victimă“

Alexandra Stan a reacţionat la dezvăluirile făcute de Marcel Prodan, afirmând că fostul ei impresar vrea să pară victimă, după ce a bătut-o în urmă cu mai multe luni.

alexandra stan reactie

Mai mult de atât, cântăreaţa afirmă că nu are de gând să intre în jocul lui Marcel şi îi invită pe toţi cei care au curiozităţi în privinţa cazului să discute cu avocaţii ei.

Iată mesajul transmis de Alexandra Stan:

Îngrijoratul domn Marcel Prodan încearcă să facă un schimb de roluri cu mine, care să-l aducă în postura de victimă. Tentativa sa de a mă transforma pe mine într-un monstru şi pe el într-un boboc de floare nu are nicio legătură cu realitatea. Îi invit pe cei care îl cred, îl apără şi îl încurajează să se organizeze într-un club.

Oricât de mult i-ar pasiona pe unii să afle ceea ce vorbeam cu Marcel Prodan ziua sau noaptea, regret dar mai mult decât să trag obloanele unui asemenea trecut neplăcut nu pot face.

Nu am talent de victimă, nu suport vulgaritatea şi nu mă interesează circul. Mi-am propus să lucrez în slujba victimelor, să contribui la apărarea fiinţelor abuzate. Despre acest lucru sunt interesată să vorbesc oricând, despre domnul Marcel Prodan NU!

Dacă vă interesează ancheta penală şi doriţi detalii vă rog să vă adresaţi casei de avocatură Zamfirescu, Racoţi & Partners.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here