Trupa Amadeus și Kevin Magalhaes au lansat videoclipul melodiei „L’ange de mes reves“

Trupa Amadeus înregistrează un nou succes internațional. Talentatele artiste din România au lansat prima colaborare cu un artist francez, Kévin Magalhães. Noua piesă a acestuia, “L’ange de mes rêves”, beneficiază de un videoclip ce a avut premiera la nivel internațional și va fi difuzat de televiziunile franceze.

Kevin si AmadeusKévin a urmărit evoluția artistică impresionantă a artistelor din România și le-a contactat ulterior prin email propunându-le o colaborare. Astfel a luat naștere piesa “L’ange de mes rêves”, pentru care trupa Amadeus a susținut instrumentația deosebit de sensibilă.

Videoclipul a fost filmat în București, s-a derulat sub regia lui Dan Petcan, și include participarea Ana Mariei Barnoschi, în ipostaza de balerină.

“Este o piesă extrem de sensibilă compusă de Kévin, pe care am îndrăgit-o din primele momente când am ascultat varianta demo. Am înregistrat intervențiile noastre în studioul din București, ce au fost mixate ulterior în Franța cu partea lui Kévin. Clipul a fost filmat la București pentru că am găsit o echipă foarte talentată. Rochiile albe pe care le-am purtat sunt creații Alexandra Calafeteanu. Este prima piesă a trupei Amadeus în colaborare cu un artist francez și cu siguranță vor urma noi proiecte frumoase”, a declarat Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here