Formaţia Trooper aniversează 21 de ani de activitate

Pe 25 octombrie 1995 lua naștere una dintre cele mai iubite formații de muzică rock din România, Trooper. Astăzi, trupa aniversează 21 de ani de existență.

trooper-21-ani

O istorie bogată, cu sute de concerte alături de nume de legendă ale rock-ului mondial (Iron Maiden, Judas Priest, Whitesnake, Scorpions, Europe, Nazareth, The Cult, Prodigy, Manowar), opt albume de studio, mai multe EP-uri.

Privind retrospectiv, Oscar, bassistul formației, a declarat: „De fiecare dată când mă gândesc la acești ani nu-mi vine să cred că acei puști care băteau mingea în fața blocului și orașul în lung și-n lat, au ajuns acum să aniverseze o viață împreună. Cred că este cel mai important lucru pe care l-am făcut în viețile noastre, iar faptul că prin muzica noastră am ajuns să facem parte din viața atâtor oameni este cea mai mare mulțumire și recunoaștere pe care o puteam primi”.

Pentru a sărbători cum se cuvine această frumoasă aniversare, Trooper a lansat cel de-al optulea album de studio, intitulat „În ziua a opta”, cu doar o zi înainte de aniversare. Albumul a fost lansat într-o ediție limitată, iar interesul publicului a fost major.

Concertul de lansare a noului album al formației Trooper, „În ziua a opta”, va avea loc pe 5 noiembrie 2016, de la ora 20.00, în Club Quantic din București. Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe eventim.ro și iabilet. Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului, un bilet va costa 50 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here