Trupa Aura a lansat videoclipul melodiei „Tomboy“

Aura a lansat “Tomboy”, primul single de pe cel de-al doilea album al trupei. Cu “Tomboy”, Aura îşi începe aventura internaţională, încercând să deschidă cât mai multe porţi ale muzicii rock din întreaga lume.

Trupa Aura

Astfel, “Tomboy” dă startul melodiilor în limba engleză ale proiectului Aura, acest lucru datorându-se şi succesului înregistrat în vara acestui an în cadrul Kavarna Rock Fest din Bulgaria, unde trupa a obţinut premiul publicului în competiţia Black Sea Battle Of The Bands, Aura devenind astfel prima trupă românească ce a susţinut un recital pe scena Kavarna Rock Fest.

Despre piesă, Aura a declarat: “Tomboy este celălalt “eu”, pe care îl urăsc în aceeaşi măsură în care îl iubesc, acel “eu” care mă ţine captivă, dar care mă şi eliberează, scoţându-mă din anonimat şi fără de care nu am fi împliniţi…”

Aura este unul dintre cele mai curajoase proiecte muzicale de pe scena muzicii rock din România. Noua piesă vorbeşte brutal de sincer despre frumosul şi urâtul din oameni, despre imaginea pe care o proiectăm celorlalţi, dar care nu este întotdeauna în concordanţă cu trăirile noastre interioare.

Single-ul “Tomboy” a fost compus de Mihai Dănciulescu pe versurile Aurei Dănciulescu, de producţia piesei ocupându-se Manu Savu. Videoclipul a fost realizat de Aerial Dreams.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here