Mariah Carey a demarat procedura de divorţ

Mariah Carey a demarat procedura de divorţ, în ciuda faptului că soţul ei Nick Cannon a publicat pe Twitter un mesaj în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă, a declarat o sursă pentru platforma online E!, citată de dailymail.co.uk.

Mariah-Carey-05092014

„Mariah a demarat procedura de divorţ. Acum îşi stabileşte strategia”, a spus aceeaşi sursă. Informaţia a fost făcută publică miercuri, la scurt timp după ce Nick Cannon a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.

Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.

Luna trecută, Nick Cannon ar fi declarat că „există nişte probleme în paradis” atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa. În prezent, Cannon a spus că aceste informaţii sunt false. „‘Probleme în paradis’ reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva”, a scris Nick Cannon pe Twitter, miercuri.

Presa americană relata luna trecută că Nick Cannon le-ar fi mărturisit unor prieteni că el şi Mariah Carey locuiesc în case diferite de mai multe luni, iar soţia sa i-a acordat permisiunea să îi scoată din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani, întrucât „el ştia prea bine că o supără foarte tare atunci când vorbeşte în presă despre viaţa de familie”.

Totuşi, Nick Cannon că lucrurile nu stau deloc astfel, însă a refuzat să precizeze dacă el şi Mariah au într-adevăr probleme în căsnicie, limitându-se să spună că traversează „o perioadă dificilă”.

„Am lipsit de pe reţelele de socializare în ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia să vorbesc despre asta. Ca să fie clar: nu am făcut – şi nici nu voi face – nicio declaraţie în trecut despre căsnicia mea”, a scris rapperul american, miercuri, într-un mesaj publicat pe Twitter.

„Ceea ce mă enervează cel mai mult este atunci când aud diverse persoane bârfind-o pe Mariah Carey. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat pentru că m-a binecuvântat cu doi copii. O voi iubi pentru totdeauna, necondiţionat, pentru acest lucru, dar şi pentru altele. Mariah Carey este o mamă minunată şi am încredere deplină în ea. O iubesc pe Mariah Carey şi asta nu se va schimba”, a adăugat Nick Cannon.

În schimb, Mariah Carey a păstrat tăcerea pe reţelele de socializare şi nu a vorbit despre viaţa de familie în ultimele luni, alimentând astfel zvonurile despre divorţul ei iminent de Cannon.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii „America’s Got Talent”, în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011. Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here