Trupa Days of Confusion a lansat videoclipul piesei „Eternal summer“

Days of Confusion a lansat noul single, „Eternal summer“, în cadrul unui concert ce a avut loc pe 17 aprilie într-un club din Bucureşti. Piesa face parte de pe noul album Days of Confusion, a cărui lansare este planificată pentru toamna lui 2016.

days of confusion videoclip eternal summer

„Eternal summer“ este scrisă şi compusă de Cezar Popescu, Cosmin Lupu şi Dan Ionescu. Videoclipul piesei a fost realizat de TheCell, echipa cu care trupa a colaborat la ultimele două videoclipuri, „Bloodstream“ (2014) şi „Dharkata“ (2015): director Teodor Cucu şi Ionuţ Popescu, DoP Alex Gâlmeanu, cameră George Maftei, edit Ionuţ Popescu şi Ştefan Tenovici, color by Ştefan Tenovici, producer Ionuţ Popescu şi Teodor Cucu.

„Iniţial, acest videoclip trebuia lansat pe 7 noiembrie 2015. Ideea lui era de a mulţumi celor care au ajutat trupa de-a lungul existenţei. În acest sens, Days of Confusion şi-a rugat prietenii să trimită un video cu ei alături de versuri din noul single „Eternal summer“, pentru a face un lyric clip. Vineri seară, pe 30 octombrie, Ionuţ Popescu (producătorul clipului), pleca de la birou, mulţumit că jumătate de clip era montată, urmând ca luni să termine ceea ce începuse. Se ducea la concerul de lansare al noului album Goodbye to Gravity. Din păcate, pentru mulţi dintre prietenii noştri, ziua de luni nu a mai venit. Printre care şi Ionuţ, Pascu, Mişu, Vlad „Tz” şi Enache. În urma celor întâmplate în clubul Colectiv, trupa a decis să schimbe sensul clipului şi să-l dedice, in memoriam, tuturor celor pe care i-am pierdut în acea seară. Menţionăm faptul că, înainte de a folosi imaginile cu persoanele care nu mai sunt, chiar dacă filmările au fost trimise chiar de ei înainte de tragedia de la Colectiv, familiile celor în cauză au fost contactate şi, pe lângă informare, li s-a cerut permisiunea utilizării imaginilor. Clipul este despre prietenie, despre amintirea celor care nu mai sunt şi despre cât de mult ar trebui să-i apreciem pe cei care încă ne sunt alături“, au spus cei de la Days of Confusion.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here