Pro Cinema sărbătorește 12 ani

Pe 19 aprilie, Pro Cinema sărbătorește 12 ani în care filmele au avut rolul principal: filme de Oscar, filme care te-au ținut cu sufletul la gură, care te-au făcut să râzi în hohote sau să plângi.

pro cinema filme 12 ani

La ora 18.00, o mare legendă a surf-ului vine să cucerească „Valul perfect“ (Chasing Mavericks). Cu Elisabeth Shue, Gerald Butler și Leven Rambin în roluri principale, filmul urmărește tragica poveste a lui Jay Moriarty, campion mondial la surf, care a devenit rapid o legendă a acestui sport, ajungând pe crestele valurilor de peste 18 metri.

De la ora 20.30, Uma Thurman și John Travolta ne spun „Dă-te mare și tare!“ (Be Cool). Mafioți ruși, rapperi, studiouri, înregistrări, concerte, toate învăluite în strategii de manipulare și metode nu tocmai ortodoxe, acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie ale filmului.

„12 ani de sclavie“ (12 years a slave) este filmul eveniment care îți arată cel mai mare dar al vieții, libertatea! Cu 3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol secundar și cel mai bun scenariu adaptat, drama aduce în prim plan povestea lui Solomon Northup, un tânăr care este răpit și vândut ca sclav, iar după 12 ani va cunoaște un canadian care îi va schimba viața complet.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here