Trupa de rock balcanic Popa Sapka a lansat melodia „Perfect Man“

Popa Sapka, trupa de rock balcanic care cântă în cinci limbi, activează pe scena muzicală underground de ani buni şi se bucură de succes peste hotare, melodiile lor fiind apreciate de melomanii din ţări unde trupa a cântat pe scenele cluburilor sau ale diverselor festivaluri, precum Bulgaria, Ungaria, Anglia, Germania, Austria, Croaţia, Macedonia sau Slovenia.

Popa SapkaPrimul single al trupei, AMERIKA EVROPA, s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea ascultătorilor, fiind fredonata de publicul larg din numeroase ţări europene. Piesa este un hit underground, promovată prin concerte şi mediul online.

“Este uimitor să vezi peste 1.000 de oameni într-un club din Bulgaria, Anglia sau Ungaria, cântând versurile piesei, în româneşte, de la început până la sfârşit”, mărturiseşte Dima, solistul trupei.

Hotărâţi să nu mai lase lucrurile la voia întâmplării, la începutul anului băieţii s-au întors în ţară, stabilindu-se în București, de unde vor să prezinte Popa Sapka României!

Noul single al trupei, Perfect Man, este un mix de stiluri, având un sound acustic, ce ne duce cu gândul la tangoul argentinian. Mesajul piesei este unul cu tentă socială: nu contează de unde şi cine eşti, toţi suntem la fel în interior, avem doar feţe diferite, fiind o piesă care vorbeşte despre realitatea şi adevărurile vieţii, despre greşelile pe care le facem fiecare dintre noi, zi de zi.

Dima Bodarev, solistul trupei şi totodată cel care a compus melodia, s-a inspirat dintr-o discuţie mai aprinsă cu o fostă prietenă, în care i-a spus că nimeni nu poate fi perfect, de aici pornind ideea piesei.

Trupa Popa Sapka este formată din: Dima (voce, acordeon); Sarmis (chitară, backing vocals); Mihai (bass, backing vocals); Sorin (clape, FX); Chester (tobe & percuţie).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here