Trupa Free Deejays a lansat videoclipul melodiei „Leyla“

După succesul piesei “Mi ritmo”, băieţii de la Free Deejays vor să doboare un nou record. Trupa care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube lansează “Leyla”, o piesă care nu te lasă să stai locului.

Free Deejays - Leyla

“Împreună cu Rareş ne bucurăm să vă oferim o melodie venită din suflet pentru toţi iubitorii de muzică de dans”, a declarat Bogdan.

Free Deejays i-au adus în videoclip şi pe cei mai în vogă dansatori ai momentului, Agaţă Denisa Faye şi Alin Tudorie. Aceştia din urmă sunt campioni naţionali şi internaţionali la bachata. Frumoasa Denisa deţine şi titlul de campioană naţională la salsa solo.

“Ne bucură mult această colaborare. Cei de la Free Deejays ne-au considerat potriviţi pentru acest videoclip, ţinând cont că ritmurile melodiei sunt foarte apropiate de ceea ce dansăm noi în fiecare zi, iar regizorul clipului ne-a văzut, de la bun început, ca făcând parte din poveste”, a povestit dansatoarea Agaţă Denisa Faye.

Videoclipul melodiei “Leyla” s-a filmat la Mediaholic Studio, în regia lui Răzvan Marinescu. De ţinutele personajelor s-a ocupat Magda Mohamed, iar Mihaela Marinescu a avut grijă de make-up-ul artiştilor.

Muzica şi versurile sunt compuse de Bogdan Tascău, Rareş Varniote şi Sarivan Răzvan. Orchestraţia a fost făcută în studiourile Code Production de către Bogdan Tascău, Rareş Varniote, Alin Ţigănuş, Tiberiu Băncilă şi Vlad Creţu, masterul fiind realizat de Bunicu Magic. Piesa este semnată de label-ul Code Production.

“Leyla” este cea de-a doua piesă pe care o lansează Free Deejays, după ce, în luna februarie a acestui an, au scos pe piaţă “Inima mima”, împreună cu Lucian Barda.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here