Trupa Haiducii a lansat o nouă melodie, „Mândră copiliţă“

În vremuri demult apuse, când flăcăii așteptau să își danseze marea și singura iubire și visau să îi sărute buzele roșii pe ascuns, exista și o muzică de poveste care împletea ritmurile agitate ale inimii cu temperamentul blajin al satului.

haiducii mandra copilita

Piesele celor trei băieți care compun Trupa Haiducii se inspiră din acele timpuri imemoriale, așa că amintesc de frumosul tradițional și veșnicie, fiindcă, așa cum spunea Lucian Blaga, veșnicia s-a născut la sat.

Cu lansarea piesei „Mândră copiliță“, pe care o pun sub semnul venerației doamnelor și domnișoarelor, chiar în apropierea Mărțișorului, Haiducii au dorit să demonstreze că muzica populară e ceva viu care împrăștie din freamătul dragostei, care e întotdeauna aţâţătoare, idealistă și fără limite.

„Piesa este o dedicație muzicală pentru sexul frumos și deștept“, a declarat Marian, adăugând că dorește să celebreze cu publicul zilele de 1 și 8 Martie.

„Numai dragostea și muzica redau frumusețea tradițională a Mărțișorului“, a continuat Cristi.

„Sper ca piesa să placă doamnelor și domnișoarelor pentru că le este dedicată din suflet. Este o piesă care te ridică la dans chiar și atunci când nu te mai țin picioarele“, a încheiat Cătălin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here