sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRICornel Ilie şi-a botezat fetiţa

Cornel Ilie şi-a botezat fetiţa

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a avut un weekend plin, deoarece duminică, pe 28 februarie, şi-a botezat fetiţa.

cornel ilie botez zara

„Am botezat-o pe Zara, fetița noastră. Între prieteni, frați și nași, ziua de s-a numit ‘Vine, vine PrimăZARA’. Sau, ca nume de cod, BoteZara. Pentru aproape o oră, Eliza și cu mine am trăit cu lacrimi zidite în ochi poate cel mai frumos moment din viața noastră. Fetița noastră, cea curioasă, cumințică, vorbăreață, plină de energie, care zâmbește în fiecare dimineață când se trezește și care râde când îi cânți, este creștină acum“, a scris Cornel Ilie pe blogul său.

Cornel Ilie şi soţia sa, Eliza, au dorit să transforme botezul fetiţei lor într-o sărbătoare a primăverii, a cântecului şi a poeziei, aşa încât au purtat tricouri pictate manual cu versurile din „Seara pe deal“, care a fost transformată în „Zara pe deal“.

Micuţa Zara s-a bucurat de eveniment, nu a plâns deloc, a zâmbit încontinuu şi a fost o gazdă perfectă: veselă în permanenţă, dornică să se joace cu toţi invitaţii şi foarte cochetă, asta pentru că a schimbat mai multe rochiţe în timpul petrecerii.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.