Trupa Instinct a lansat videoclipul melodiei „Petale“

Andra şi Vlad, foşti participanţi la „X Factor“ în cadrul trupei B52, debutează cu un nou proiect muzical, Instinct, şi cu piesa „Petale“.

instinct-petale-videoclip

Numele sub care aceştia vor activa mai departe nu a fost ales la întâmplare, Vlad afirmând că de la prima întalnire cu Andra, ei au simţit că sunt pe aceeaşi lungime de undă şi au împărtăşit mereu, instinctiv, aceeaşi viziune muzicală şi artistică. Fiindcă se completează reciproc foarte bine, au simţit că ar fi fost ghidaţi către acest nume.

„’Petale’ a fost menită pentru noi! Stăteam în studio şi lui Vlad i-a venit refrenul complet neaşteptat, apoi în decurs de o oră au construit linia melodică şi tema instrumentală. Din acest motiv credem foarte mult în această piesă, pentru că este pură inspiraţie de moment şi rezultatul chimiei între noi şi producătorul nostru Daniel Alexandrescu“, a spus Andra.

Despre filmările clipului, cei de la Instinct declară că au avut norocul de a lucra cu o echipă foarte bine alcatuită, care i-a surprins prin profesionalism şi rezultate. Fiind primul lor videoclip, au fost entuziasmaţi şi sunt de părerea că a contat foarte mult faptul că au rezonat cu toţii şi au împărtăşit aceeaşi viziune asupra piesei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here