marți, iulie 16, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Amna: „Sunt norocoasă că am lucrat cu oameni foarte talentaţi“

EXCLUSIV Amna: „Sunt norocoasă că am lucrat cu oameni foarte talentaţi“

În ultimele luni, Amna s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva“, dar şi-a făcut auzită vocea şi pe melodiile „Cireş de mai“, a lui Dima, şi „Detector de minciuni“, a lui George.

amna-interviu-exlcusiv-norocoasa

Acum, artista se pregăteşte să lanseze un nou single, dar aşteaptă cu nerăbdare şi sfârşitul de an, pentru a-şi putea lua o binemeritată vacanţă.

Recent, Amna ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, dar şi despre rolul de mămică.

TrăieşteMuzica.Ro: Recent ai colaborat cu Dima pentru piesa „Cireş de mai“. Cum aţi ajuns să vă cunoaşteţi şi să lansaţi o melodie împreună?

Amna: Eu cred că nimic nu este întâmplător, iar oamenii şi lucrurile de care ai nevoie vin către tine. Aşa a fost cu piesa „Cireş de mai“.

Doiniţa Oancea, prietena noastră comună, ne-a făcut cunoştinţă şi tot ea a fost cu ideea colaborării.

Piesa are ceva aparte, o emoţie specială, şi mi-a plăcut de la prima audiţie, aşa că nu am stat pe gânduri în a o cânta împreună cu Dima. În plus, cu Dima sunt şi coechipieră la emisiunea „Te cunosc de undeva“. Videoclipul a fost filmat în octombrie, iar recent a fost lansată piesa. Sper că publicul o să se regăsescă în versurile ei, pentru că este o melodie foarte pozitivă şi optimistă.

Vocea ta s-a făcut auzită în această toamnă şi pe melodia „Detector de minciuni“ a lui George. Cu el cum ai ajuns să colaborezi?

În această vară, când eram în concediu, George mi-a trimis demo-ul piesei „Detector de minciuni“ pe mail. Am asculta-o, mi-a plăcut şi am decis să o lansăm împreună. Cred că vocile noastre se potrivesc bine împreună.

De-a lungul timpului ai avut destul de multe colaborări. Cu cine nu ai colaborat încă, dar ai vrea să o faci şi alături de cine ai cânta din nou?

Este adevărat, însă cred că este o pură întâmplare, nu o strategie anume. Am lucrat piesele în studio şi, pe parcurs, ne dădeam seama că ar merge o bucată de rap jucăuşă cântată de What’s Up sau o strofă melodiosă interpretata de Adda.

Sunt o norocoasă pentru că am lucrat cu oameni foarte talentaţi şi fiecare piesă solo sau în colaborare a reprezentat o parte din artista Amna. Încerc să ofer puţin din mine şi din sufletul meu în fiecare piesă şi cred că publicul a văzut şi a apreciat acest lucru.

În ultimele luni ai fost doar invitat pe piesele altor artişti. Pe când un nou single Amna?

Single-ul nou este în lucru. Principalul meu defect este că sunt perfecţionistă şi foarte critică cu mine, deci trebuie să fiu eu sigură că este cea mai bună variantă de single şi că sună într-un anumit fel. În plus, cred că participarea la emisiunea „Te cunosc de undeva“, unde am interpretat personaje foarte diferite, a făcut publicul să mă vadă cu alţi ochi, deci aşteptările sunt foarte mari.

Ai vorbit mai sus de experienţa „Te cunosc de undeva“. Cum este emisiunea şi cum te simţi la filmări?

Platoul emisiunii a devenit, de câteva luni, pentru mine şi pentru colegii mei ca a doua casă. Avem un program săptmânal de repetiţii, canto, coregrafie. Am descoperit oameni noi cu care am legat prietenii strânse şi mi-am depăşit limitele. „Te cunosc de undeva“ este o experienţă care îţi pune la încercare nu doar vocea, ci şi coregrafia, actoria.

amna-david-interviu

Au trecut doi ani de zile de când ai devenit mămica unui băieţel superb. Cum este viaţa de artistă, combinată cu cea de mamică?

Încerc să găsesc cea mai bună combinaţie între cele două: să fiu mamă full time pentru David, să fiu cât mai activă şi prezentă în viaţa lui, dar şi să îmi continui cariera. Îmi doresc ca David să fie mândru de mama lui. Soţul meu mă ajută mult în creşterea lui David şi în carieră.

Îţi doreşti mai mulţi copii?

Deocamdată sunt fericita mamă a unui singur băieţel, David.

Ce planuri ai pentru ultimele luni ale anului?

Muncă, muncă şi iar muncă. Glumesc. Aşa cum ziceam, lucrez intens la noul single, pe care sper să-l lansez până la finalul acestui an. În paralel se filmează ultimele ediţii ale emisiunii „Te cunosc de undeva“, iar în weekend-uri am evenimente. Publicul are opţiunea de a mă vedea pe scenă alături de două dansatoare sau alături de o trupă de instrumentişti. Lucrăm mult să oferim un show de calitate, care să acopere o arie cât mai largă de public. Iar la final de an sper să fug împreună cu familia câteva zile într-o mică vacanţă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.