Trupa Magnets şi Aloma Steele au lansat videoclipul „Changing Love“

Magnets, proiect format din Ovidiu Bistriceanu şi Daris Mangal, lansează împreună cu Aloma Steele, single-ul şi videoclipul “Changing Love”.

Magnets si Aloma Steele - Changing Love

În regia lui Frank Pan, clipul a fost filmat în Piaţa de Noapte Chinezească din Vancouver (Canada), iar actriţa care apare în videoclip este chiar solista Aloma Steele. Muzica a fost compusă de Ovidiu Bistriceanu şi Daris Mangal, versurile au fost scrise de Aloma Steele şi Rich Simpson, iar dropul a fost înregistrat de Ioan Gliga la caval, un instrument tradiţional românesc.

“Noi ne cunoaştem de foarte mult timp şi chiar am cântat într-o trupă de pop rock împreună, dar cu timpul ne-am orientat pe partea de producţie şi compoziţie pentru alţi artişti. Acum un an, în timp ce Daris a venit în vizită în Vancouver, am lucrat la nişte idei, iniţial cu intenţia de a le trimite altor artişti. Aşa s-a născut “Changing Love”, pentru care am contactat-o pe Aloma. După atâta vreme în care am produs şi compus pentru alţi artişti, este o experienţă interesantă să facem piese pentru un proiect propriu şi vedem Magnets ca pe o mică oază de libertate creativă”, a declarat Ovidiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here