vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITrupa Maxim a lansat videoclipul melodiei „50/50“

Trupa Maxim a lansat videoclipul melodiei „50/50“

Formaţia Maxim, care se află sub aripa protectoare a lui Adrian Sînă, lansează primul videoclip din carieră, realizat pentru piesa „50/50“.

maxim - 50 50 videoclip

Videoclipul „50/50“ este un filmuleţ plin de energie, fiind regizat de Slava Sîrbu şi susţinut de casa de discuri Roton.

„’50/50′ este răspunsul nostru pentru toate fetele care vor să fie cu noi. Suntem norocoşi să lucrăm cu Adrian Sînă care a lansat şi susţinut Akcent, cel mai de succes boyband românesc din toate timpurile. Vrem să fim la fel de buni ca Akcent şi la fel de cunoscuţi ca One Direction“, au spus Alexander, Marcus, Gabriel şi Bogdan, care formează trupa Maxim.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.