Trupa Maxim a lansat videoclipul melodiei „Vreau să te…“

Vara aceasta are parte de un nou hit, de data aceasta din partea băieţilor de la Maxim, care continuă să facă senzaţie după imensul succes obţinut cu “Sărutări criminale”.

Trupa Maxim - Vreau sa teAceştia au lansat un nou videoclip plin de culoare şi voie bună în care ne îndeamnă să dăm frâu liber dorinţelor noastre şi să ne bucurăm de fiecare clipă de dragoste şi distracţie.

Compusă de Adrian Sînă, piesa “Vreau să te…” este o adevărată explozie de energie şi se anunţă a fi un hit aflat pe buzele tuturor. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, iar băieţii de la Maxim au fost extrem de entuziasmaţi la filmări, lucru care se reflectă şi în rezultatul final. Aceştia au cântat non-stop în dubiţă, au făcut o baie în mare îmbrăcaţi, s-au bătut cu apă, iar la final, au stat la poveşti şi au râs până dimineaţă în jurul unui foc de tabără.

“Am filmat cel mai maxim clip la cea mai maximă piesă, care se numeşte ‘Vreau să te…’. Fetele au fost superbe, iar atmosfera a fost la propriu incendiară, filmarea încheindu-se cu un foc de tabără pe malul mării. Ne-am simţit şi ca nişte spartani, doar că noi nu ne-am luptat cu o armată de oameni, ci cu o armată de ţânţari, iar la final am ieşit învingători”, au declarat membrii trupei.

Clip-ul începe cu un moment tensionat, când Bogdan este certat de tatăl său, dar este curând salvat de prietenii săi care sosesc într-o dubiţă pentru a pleca mai departe spre mare. Pe drum întâlnesc un grup de fete care se află într-o încurcătură, oferindu-li-se, astfel, şansa de a salva situaţia. Spre final, gaşca va avea parte şi de o vizită surpriză. Despre surpriză şi despre ce momente incredibile trăiesc tinerii, puteţi afla urmărind videoclipul disponibil deja pe YouTube.

Maxim este trupa momentului în România, o adevărată revelaţie care la început s-au remarcat cu un cover după piesa “Ecou”, pentru ca apoi să spargă topurile radio şi TV cu super hitul “Sărutări criminale”. Maxim continuă să surprindă publicul şi să atragă tot mai mulţi fani, ajungând în câteva luni una dintre cele mai aclamate şi iubite formaţii româneşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here