Însărcinată în patru luni, Antonia a cântat pentru fani pe drumul către mare

Ultimul episod de SummerKiss BASS a avut-o ca invitată specială pe Antonia, care a cântat sâmbătă, 16 august, în exclusivitate pentru 25 de ascultători Kiss FM pe drumul către litoral.

Antonia SummerKiss BASS

Antonia a pornit în ultima aventură SummerKiss binedispusă și cu mult chef de party, autocarul Kiss FM plecând din București după ce artista și-a făcut un selfie cu toți fanii, pe care l-a postat pe pagina proprie de Facebook. Cântăreața a avut și câte un mic cadou pentru ascultătorii Kiss FM, împărțind fiecăruia câte o acadea colorată.

Până la mare, destinația autocarului SummerKiss BASS, Antonia s-a dovedit sufletul petrecerii, cântând live în fața celor 25 de fani și nearătând vreun moment de oboseală, cu toate că artista este însărcinată în luna a patra.

Cântăreața și-a luat rămas bun de la ascultătorii Kiss FM pe malul Mării Negre după o nouă rundă de fotografii și autografe sub soarele fierbinte. Pentru fanii ei, distracția a continuat până dimineața cu plajă, carnaval în Mamaia și party nebun la Sunwaves.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here