Trupa One a lansat o nouă melodie, „Run for love“

Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi din trupa One, au lansat, de Ziua Îndrăgostiţilor, un nou single, “Run for love”, o piesă perfectă pentru toţi cei care se iubesc!

Criss si Vlad

Melodia “Run for love”, compusă de John Puzzle, este un single plin de iubire şi optimism. “Noua noastră piesă vorbeşte despre fericirea şi libertatea pe care o simţi când iubeşti. Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi îl trăim în fiecare zi”, au spus Criss şi Vlad.

Criss si Vlad au cântat melodia în premieră în platoul emisiunii “Poveştiri de Noapte”, difuzată de postul Acasă TV. În timp ce au cântat în premieră noul lor single, Vlad i-a făcut lui Criss o surpriză: i-a dăruit un buchet-inimioară din trandafirii roşii, realizat de Florăria Floria.

Piesa “Run for love” este extrasă de pe albumul de debut al trupei One, “Aprinde un vis”, un material discografic ce conţine nouă piese originale, precum primul lor single, “Un nou început”, “Till the end of time” (by Play and Win), “Down Down”, “Aprinde un vis”, sau “Only lie”.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here