Trupa One a lansat videoclipul melodiei „Till the end of time“

În plin turneu de promovare al primului album, „Aprinde un vis“, formația One a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera trupei, realizat pentru piesa „Till the end of time“.

one criss vlad till the end of tine videoclip

Single-ul, primul în limba engleză din cariera trupei One, păstrează stilul muzical plin de căldură și iubire al celor doi îndrăgostiți. “Piesa vorbește despre felul în care ne simțim fiecare dintre noi atunci când iubim și suntem alături de persoana iubită: mai încrezători, mai optimiști și mai puternici. Așa ne simțim și noi în fiecare moment: suntem îndrăgostiți și ne vom iubi toată viața, till the end of time”, au spus Criss și Vlad.

Filmările clipului au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Liviu Neagoe, şi au durat aproape 20 de ore. Fanii trupei One vor putea vedea în noul clip scene spectaculoase, pline de iubire, romantism şi senzualitate. „Ne-a plăcut foarte mult scenariul, a fost făcut special pentru noi şi ne reprezintă. Ne veţi vedea în ipostaze noi, neobişnuite, care sperăm să vă placă“, au spus Criss şi Vlad.

1 COMENTARIU

  1. Ador aceasta piesa. Mai mult îi ador si pe Cris and Vlad ei sunt succesul vietii mele ei sunt fratii mei. Ador muzica eu arat ca Criss si am o voce extraordinara ca a ei. Ascultati-mi piesa mea proprie pe ”Criss Criss one” profilul meu de pe facebok intrati si veti vedea am o poza cu mine intr-un tricou alb cu ”Lala band”. Multumesc ca m-ati lasat sa pun un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here