Trupa The Amsterdams a lansat un lyric video pentru melodia „Death of a friend“

The Amsterdams a lansat piesa “Death of a friend” de pe albumul “Eternity for dummies” sub forma unui lyric video animat. Este al patrulea single de pe acest album, după “The Great Fire”, “Arrows” şi “Girl you’re frightened”.

The AmsterdamsClipul vine să întregească tabloul albumului, fiind legat vizual de “The Great Fire” şi realizat de acelaşi Buzilan Studio, de data această în colaborare cu Cezar Ionescu, animaţie text.

Piesa, compusă în urmă cu mai bine de trei ani, te poartă printr-un labirint de stări în cheie minoră, cu accent pe momentul trecerii de la prietenie la o dragoste toxică. E ca o sondare aproape filosofică într-o mare de sunet, din care sensuri sugerate încep să iasă la lumina cu fiecare ascultare. Cei învăţaţi deja cu refrenele cântate în cor ale băieţilor vor avea o surpriză, iar dacă cineva aşteptă încă o piesă mai apăsătoare decât Suffering & Surfing, ăsta e momentul.

“Death of a friend” a fost înregistrată în 2016 la SAE Institute Bucureşti, mixată de Adam Whittaker şi masterizata de Dan Georgescu.

În prezent formaţia lucrează la un nou material de studio dar şi la o nouă formulă de live, însă mai multe detalii vom avea spre sfârşitul anului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here