Media Music Awards este pe Facebook cea mai faimoasă gală muzicală din Romania

Media Music Awards este cea mai de succes gală de premii muzicale din România, și evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact în social media.

Media Music AwardsConform Facebrands, evenimentul organizat în anii trecuți la Sibiu, iar anul acesta, în premieră, la București, are cea mai mare interactivitate pe Facebook și cel mai mare număr de fani, peste 125.000.

Media Music Awards este încadrat la categoria Evenimente în care mai figurează manifestări celebre precum Untold, Electric Castle, Neversea, The Color Run, Summer Well ori TIFF, Media Music Awards fiind cea mai de succes gală de premii muzicale din România.

Pe pagina de Facebook Media Music Awards s-a construit o adevărată comunitate a fanilor artiștilor autohtoni. Pe tot parcursul anului, dar, în mod special, în lunile premergătoare fiecărei ediții, aceștia discută despre vedetele pe care le iubesc, despre hiturile lansate de aceștia, despre experiența lor trăită pe viu la Media Music Awards, ori doar urmărind gala la televizor sau pe internet, și își manifestă dorința de a-i vedea, la edițiile următoare, pe cei pe care îi apreciază din industria muzicii.

Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here