Trupa The Humans a lansat videoclipul melodiei „Goodbye“

The Humans lansează “Goodbye”, piesa cu care trupa s-a calificat în semifinala concursului Eurovision 2018.

The HumansO piesă cu un puternic mesaj social, “Goodbye” este al doilea single ar trupei după “Îndură inimă”, lansat în urmă cu doar câteva luni.

“Trăim într-o lume grăbită în care noi, oamenii, uităm să vedem frumuseţea din jurul nostru şi ignorăm poate cea mai importantă “obligaţie” a noastră, cea de a fi fericiţi. Ne luptăm cu noi, cu fricile noastre şi incercăm să ne ridicăm singuri. “Goodbye” este un manifest în care cu sigurantă se vor regăsi mulţi dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alţii de a nu renunţa la visele noastre şi de a ne oferi putere unul celuilalt fără să ţinem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a condiţiei sociale. De aceea în clip am folosit măstile albe prin care dorim să subliniem că în esentă toţi suntem la fel, suntem egali în dreptul de a visa şi de a aspira la ţeluri cât mai înalte”, au spus cei de la The Humans.

 

Piesa a fost compusă de Cristina Caramarcu, Alin Neagoe şi Alexandru Matei, iar clipul a fost regizat de Anthony Icuagu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here