Cat Music are cel mai puternic canal de YouTube din România: peste 4 milioane de abonați și 4,5 miliarde de vizualizări

Dacă în urmă cu șase luni canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a depășit pragul de 4 miliarde de vizualizări, cel mai mare canal de YouTube din România stabilește un nou record: 4.000.000 de abonați, depășind zeci de canale din Europa de Est și nu numai.

Cat Music YouTube

În plus, conform socialblade.com, canalul de YouTube al casei de discuri se poziționează pe locul 172 în topul worldwide al canalelor muzicale de pe YouTube și depășește ca număr de subscriberi artiști de top precum Beyonce, Ariana Grande, Ellie Goulding și Dua Lipa.

Între primul clip uploadat pe YouTube, respectiv „Ghiță“ (Cleopatra Stratan), și cel mai recent, lansat de Ilkay Sencan, „Synchronized“, peste 1.700 de videoclipuri au fost urcate pe canalul Cat Music.

Printre cele mai populare clipuri se numără „Dalinda“ (Alex Mica), cu 73 de milioane de vizualizări, urmat de „Amor“ (Kamelia), cu 62 de milioane de vizualizări, „Laugh till you cry“ (Faydee feat. Lazy J), cu 61 de milioane de vizualizări, și „The violin song“ (Monoir & Osaka feat. Brianna), cu 60 de milioane de vizualizări.

Față de aceeași perioadă a anului trecut, Cat Music are cu peste un milion de abonați mai mult. Această cifră poziționează canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc în topul canalelor din România cu cei mai mulți abonați.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here