Trupa The Wax Road a lansat videoclipul piesei „Rambler in the dark“

Dacă în vara anului 2016 a lansat clipul „Do things right“, trupa The Wax Road vine acum cu un nou videoclip, realizat pentru melodia „Rambler in the dark“ . Ambele clipuri sunt părți ale unui film pe care trupa, împreună cu echipa Volt Cinematography, și-au propus să-l realizeze.

The-Wax-Road-Rambler-In-The-Dark-videoclip

Filmările au durat două zile și s-au desfășurat în preajma orașului Ungheni, viza de reședință a formației. Regizorul cât și scenaristul clipului este Vlad Bolgarin, directorul de imagine este Nicu Dragan, producătorul executiv este Lucia Lupu și tehnicianul este Lucian Spătaru.

„Scenele din exterior mereu depind de prognoza meteo și dacă la filmările primului videoclip ca prin minune am fost ocoliți de ploaie, de data asta timpul ne-a oferit o ultimă ninsoare din februarie pe care o așteptam cu disperare“, au spus cei de la THe Wax Road.

Subiectul clipului reprezintă drumul anevoios, în plină iarnă, în căutarea unei destinații stabilite pe hartă. Se pare că zăpada din imagine, orbitor de albă, contrazice denumirea piesei, care în tradurece înseamnă “Hoinar prin întuneric”, dar întunericul din piesă nu este legat de spațiu, ci de stare.

„Avem momente în viață când realizăm că trecutul nu ne mai reprezintă, momente în care căutăm forțe în cele mai ascunse locuri din interiorul nostru pentru a trage o linie și pentru a scoate în prim plan personalitatea noastră, valorile și visele pe care vrem să le urmăm“, au adăugat cei de la The Wax Road.

Piesa „Rambler in the dark“, dar și întreg albumul de debut ce poartă același nume sunt disponibile în majoritatea magazinelor online, cât și pe rețelele de streaming.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here