Trupa Two a lansat, alături de Theea, videoclipul melodiei „Yalla habibti“

Cei doi băieţi de la Two, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia, au lansat un nou single de vară, „Yalla Habibti”, pentru care au colaborat cu Theea.

Yalla Habibti

Piesa „Yalla Habibti” este compusă de DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia) împreună cu Theea Miculescu, aceasta a compus numeroase piese pentru Lora („Arde”, „Singuri în doi”, „Flying Solo”, „Viaţă merge înainte”, „Ne împotrivim”), Corina („Fete din Balcani”) şi multe alte piese, şi este lansată prin casa discuri Mango Records.

Videoclipul este filmat de Claudiu Stan (Vision Production) şi suprinde imagini incendiare cu cele două dansatoare a trupei TWO (Carla şi Andreea), dar şi cu cei doi artişti.

Mihai Gruia: „Colaborăm cu Theea de ceva vreme pe partea de compoziţie, este o faţă extrem de talentată pe care o apreciem foarte mult. Într-o zi când lucram la studio împreună şi printre altele i-am arătat „Yalla Habibti”, iar ei i-a plăcut foarte mult! Atunci am intrat din nou în proiect, iar Theea a început să cânte o strofă care a simţit-o pe moment. Imediat mi-am dat seama că ea trebuie neapărat să fie acolo pe piesă şi aşa a şi rămas. Theea este pariul meu ca nou artist, şi o să fac tot ce pot eu ca ea să ajungă cât mai sus, pentru că acolo îi este locul”.

Theea: „Pentru mine colaborarea a fost pur şi simplu surprinzătoare. Chimia cu Dorian, Mihai şi Sorin a fost instantanee şi iniţial nu mă aşteptăm să rămână vocea mea în piesă dar când am ascultat înregistrarea ne-am dat seama că aşa trebuie să sune varianta finală. Mihai şi Dorian mi-a dat mult curaj şi încredere în mine, nu doar în calitate de compozitor ci şi ca interpret. Lora îmi este o prietenă foarte bună şi prima persoană care mi-a ascultat, apreciat şi cântat compoziţiile. Ei îi mulţumesc şi ei deasemenea pentru sfaturi şi susţinere” .

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here