Ana Popovic a dezvăluit secretele look-ului ei incredibil pe scenă

Singura chitaristă invitată să ia parte la turneul all stars „Experience Hendrix”, ea însăşi numită „Jimi Hendrix în variantă feminină”, dar şi „zeiţă a chitarei”, care a stat pe scenă alături de nume precum Buddy Guy, Billy Cox şi Joe Bonamassa, Ana Popovic, în concert la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 23 mai, a dezvăluit secretele look-ului ei incredibil pe scenă.

Ana Popovic

Cântăreaţa de origine sârbă s-a impus în lumea exclusivistă a blues-ului şi dominată preponderant de voci masculine nu numai prin chitara sa, ci şi printr-un look foarte sexy. Extrem de feminină pe scenă, purtând întotdeauna fuste sau rochii scurte şi mulate, pantofi cu toc şi unghiile lăcuite, Ana Popovic a demonstrat că talentul şi autenticitatea sunt unele dintre ingredientele succesului, care au puterea de a dărâma orice fel de prejudecăţi.

„Nu cer niciodată sfaturi privitoare la ţinutele pe care le voi purta pe scenă. Şi chiar dacă mi se oferă, nu-mi influenţează în niciun fel deciziile”, spune Ana Popovic. „Eu o să fiu întotdeauna fidelă mie însămi. Sunt diferită şi sunt o femeie modernă! Şi, de asemenea, sunt dovada că o femeie nu are nevoie să poarte pălărie de cowboy şi cizme pentru a fi luată în serios atunci când cântă la chitară!”, mai spune cântăreaţa de origine sârbă.

După părerea Anei Popovic, „chitara nu mai este un instrument exclusiv masculin”, deşi ea este singura femeie care a fost acceptată să însoţească pe scenă nume grele ale muzicii precum Zakk Wylde, Dweezil Zappa, Buddy Guy.

„Îmi place să am un look feminin, modern şi stylish. Îmi place moda şi iubesc chitara. Iar când realizezi un mix din toate acestea o obţii pe Ana pe scenă!”, a spus Ana Popovic referitor la secretele look-ului său din timpul show-urilor.

Cea care a devenit revelaţia blues-ului modern, Ana Popovic nu este numai o cântăreaţă şi chitaristă de succes şi o prezenţă sexy pe scenă, ci şi o mamă pentru care viaţa de familie este extrem de importantă. „Femeia modernă este o super femeie! Trebuie să poată jongla cu toate acestea! Încerc să încurajez şi să inspir mamele, să le arăt că nu trebuie să pună punct carierelor pe care le au, dacă vor în acelaşi timp şi o familie. E adevărat că aceasta înseamnă multă muncă, uneori compromisuri, iar alteori trebuie să pună carieră în plan secund. Dar merită! Dacă reuşeşti să gestionezi toate acestea vei fi fericită de ceea ce ai obţinut şi nu va fi nevoie să renunţi la nimic!”.

„Zeiţa blues-ului modern”, Ana Popovic, are şi un sfat pentru femeile care vor să împace viaţa de familie cu o carieră de succes: „Lucrul mai important decât alegerea carierei, doamnelor, este alegerea unui partener potrivit, care să vă sprijine în tot ceea ce faceţi. Fără acesta totul devine imposibil!”, mai spune cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.