Lidia Buble și Adrian Sînă vor cânta la concertul „Europa FM – Live pe Plajă“

Lidia Buble și Adrian Sînă vin la Europa FM – „Live pe Plajă”, cel mai mare concert de pe Litoralul românesc.Anunțul a fost făcut în emisiunea „Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

Lidia Buble

Cei doi artiști vor face show pe cea mai mare scenă construită vreodată în România, alături de Smiley, Carla’s Dreams și Antonia, care și-au anunțat deja prezența la super-evenimentul de pe plaja dintre Venus și Saturn. Line-up-ul complet al evenimentului urmează a fi dezvăluit în curând, de către organizatori.

Mega-concertul Europa FM – „Live pe Plajă”, ajuns la cea de-a cincea ediție, se extinde în 2016 și cheamă românii să-i asculte pe cei mai iubiți artiști români și să se distreze timp de 3 zile la rând, pe 29, 30 și 31 iulie! Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.

Anul trecut, Europa FM -„Live pe Plajă” și-a bătut propriile recorduri: conform estimărilor poliției locale, peste 100 de mii de români au venit pe plaja dintre Venus și Saturn. În 2016, organizatorii estimează prezența a peste 300 de mii de români.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here