Lora: „E prima dată când vocea mea câștigă în fața posteriorului meu“

Lora și Cortes au fost invitați la Radio 21 la „Dimineața în Mare Fel”, cu Bogdan și Shurubel, unde au cântat live piesa „Puncte puncte”, dar au vorbit și despre premiile Celebrity Awards, eveniment care s-a desfășurat în această săptămână.

Lora

Lora a câștigat premiul pentru cariera muzicală și a uimit când a dezvăluit cine a fost cel mai mare competitor al său: „Ce mi se pare incredibil e că e prima dată când iau un premiu de genul ăsta. E prima dată când vocea mea câștigă în fața posteriorului meu! Ceea ce este pentru mine o realizare! Am fost în competiție tot timpul cu… partea aceea a mea și acum am reușit să câștig!” a spus, Lora, râzând.

Frumoasa blondă a câștigat, până acum, numeroase premii pentru cea mai sexy vedetă feminină și a fost inclusiv desemnată în Top 3 al celor mai frumoase femei din lume, de revista FHM, în 2014.

Lora și Cortes au cântat live, la Radio 21, piesa „Puncte Puncte”. „E o poveste din trecutul meu mai recent. Nu vreau să dezvălui mai multe despre această piesă”, a spus Cortes.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here