Trupa Verde a lansat primul videoclip din carieră, „Sha la la“

Cu un sound inovativ pentru piaţa din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk  şi ambiental, trupa Verde a electrizat publicul prezent în club Diesel, odată cu lansarea primului album și primului videoclip din cariera trupei.

Trupa VerdeEvenimentul de lansare  a început cu un mini recital oferit de formația Funkorporation. A urmat apoi o prezentare a trupei Verde, a muzicii pe care aceasta o abordează, precum și a albumului „Splendid”. Acesta este produs în Cluj Napoca de Patriciu Pop, și este primul din cariera discografică a trupei. În scurt timp, albumul va fi disponibil pe bigtime-production.com

Primul single, intitulat „ Sha la la” a fost lansat în eter în luna aprilie 2014, el figurând în prezent în playlisturile radiourilor din țară.

Pentru trupa Verde urmează alte evenimente de mare amploare. Pe 27 mai va cânta în Piața Muzeului, în cadrul Zilelor Clujului, iar pe 8 iunie va participa la festivalul urban „Femei pe Mătăsari”, de la București. Iar lucrurile nu se opresc aici.

Piesa „Summer love” va avea un videoclip inedit, creat de instagrammerii din România, sub umbrela Instagramology – singurul proiect din România dedicat comunicării pe Instagram. Videoclipul cuprinde doar fotografii făcute și editate cu telefonul mobil. Videoclipul va fi lansat pe 7 iunie pe Câmpia Libertății, în cadrul BlajAlive.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here