Trupa Voltaj, Ruby şi Colin au lansat videoclipul melodiei „Nana“

Băieţii de la Voltaj au făcut echipă cu Ruby şi Colin şi au lansat videoclipul piesei “Nana”, single extras de pe cel mai recent album al trupei, “X”, al zecelea din carieră.

Trupa Voltaj NANAO coproducţie Cat Music / Voltz Media, piesa “Nana” este compusă de către Voltaj, Colin & Shift. Videoclipul este regizat de către Lazăr Cercel, iar imaginea este realizată de către SAN (Anton Sandu), şi înseamnă o mare desfăşurare de forţe, de oameni, de recuzită, într-un decor inedit, cu un vibe urban şi personaje surprinzătoare, precum o campioană la gimnastică ritmică, un artist capoeira, un biker de la Low Riders sau un break-dancer.

Trupa Voltaj a fost în Piaţa Universităţii cu o mega-surpriză pentru Andrei, prima persoană care a vizionat videoclipul.

Single-ul “Nana” este o nouă colaborare cu o prezenţă feminină după câţiva ani, timp în care trupa a lansat piese solo, precum “Pic, pic”, “Kori Gent”, “De la capăt”, “Din toată inima” etc.

Ruby a lansat în urmă cu câteva luni piesa “Condimente”, o colaborare cu Nosfe, cu peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar Colin ne-a surprins cu videoclipul single-ului “Piesa noastră”, feat Kamelia.

Pe 3 septembrie, băieţii de la Voltaj au început turneul “X” şi vor ajunge în 15 oraşe din România. Pe 20 octombrie, vor susţine un mega-concert la Sala Polivalentă din Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here