luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERFilmul „Nerve: Adevăr sau provocare“ a câştigat publicul din România şi supremaţia...

Filmul „Nerve: Adevăr sau provocare“ a câştigat publicul din România şi supremaţia în box office-ul de weekend

Debut în forţă pentru „Nerve: Adevăr sau provocare“, thriller-ul care a riscat totul şi a câştigat lupta pentru supremaţia box office-ului românesc, după ce a fost vizionat în acest weekend de 27.282 de spectatori şi a generat încasări în valoare de 502.223 de lei.

nerve_3

Cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale, „Nerve: Adevăr sau provocare“ a surclasat în clasamentul veniturilor generate din încasarile cinematografice comedia românească „Selfie 69“, care a debutat cu venituri de 422.592 de lei şi un total de 25.121 de spectatori, poziţia a treia în box office-ul de weekend revenind producţiei „Bridget Jones însărcinată“, care a însumat încasări în valoare de 289.124 de lei şi 14.497 de spectatori.

„Nerve: Adevăr sau provocare“ îşi captivează audienţa cu o întrebare simplă: îţi place să priveşti sau să joci? Ceea ce a început online ca un joc amuzant de adevăr sau provocare, în care participanţii îşi asumă riscuri din ce în ce mai mari pentru recompense pe măsură, a devenit în scurt timp un fenomen global. Însă, pe măsură ce numărul utilizatorilor creşte, provocările devin din ce în ce mai periculoase.

Timida și conștiincioasa elevă Venus „Vee” Delmonico (Emma Roberts), aflată în ultimul an de liceu, evadează din zona de confort atunci când se înscrie pe negândite în jocul Nerve, o competiție plină de adrenalină transmisă în direct pe internet. Tinerii amatori de senzații tari se înfruntă unul pe celălalt printr-o serie de provocări care devin din ce în ce mai intense, de la unele ușor penibile la altele de-a dreptul mortale, în timp ce o comunitate anonimă de „privitori” îi instigă la acțiune.

Când Vee trebuie să joace împreună cu un străin misterios pe nume Ian (Dave Franco), chimia lor imediată îi transformă în staruri în mediul online, aceștia devenind favoriții fanilor. Totuși, pe măsură ce noaptea se apropie de sfârșit, Vee se îndepărtează de prietenii ei dintotdeauna și își pune viața la bătaie în căutarea banilor și a faimei.

Descoperind un secret privitor la trecutul lui Ian, Vee își dă seama că viitorul familiei sale e în pericol. Pe măsură ce tensiunea se acumulează, mizele cresc – iar posibilul rezultat se schimbă de la câștigi sau pierzi la trăiești sau mori.

„Nerve: Adevăr sau provocare” este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman, scenariul fiind scris de Jessica Scharzer, pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan. În film apar Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker și Juliette Lewis.

„Nerve: Adevăr sau provocare” a avut premiera în cinematografe pe 16 septembrie, un action-thriller ca un roller-coaster, un film intens, plin de suspans, cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.