Trupa Voltaj, super colaborare cu Loredana Groza! Iată cât de sexy este artista în clipul „Dependenţa ta“

Băieţii de la Voltaj şi Loredana Groza îşi surprind fanii şi colaborează pentru „Dependenţa ta“, o melodie ce vorbeşte despre o dragoste pasională.

„«Dependenţa mea» este o declaraţie de dragoste sinceră şi pasională. Când întâlneşti persoana care te completează şi alături de care te simţi fericit în fiecare clipă, dezvolţi involuntar o dependentţă de care nu poţi şi nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroşi că această piesă a adus şi o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim şi o apreciem mult. Ceea ce a ieşit ne place foarte mult şi sperăm că şi publicul va intra în aceeaşi stare de bine”, a spus Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

„Muzica creează dependenţă. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj şi că putem să împărtăşim o poveste despre iubire şi ale ei taine. Lăsaţi-vă purtaţi de ea şi iubiţi necondiţionat în continuare. Love, Loredana”, adaugă artista.

Piesa trupei Voltaj este lansată şi pentru a promova concertul „Ca la 20 de ani“, care va avea loc pe 27 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, dar şi pentru promovarea albumului care poartă acelaşi nume cu spectacolul de luna viitoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here