Trupa Yellow a lansat, alături de Geneva, videoclipul melodiei „Put it on top“

“Piesa a fost împachetată, cu fundă, într-un studio prin care mişunau artişti autohtoni de toate felurile. Ne-am împrietenit în perioada aia cu multă lume, iar Geneva (o ştiţi probabil sub numele JJ, mad hip hop flow) a venit în cabina de studio fără o invitaţie în prealabil, condusă doar de vibe-ul french-cool pe care-l auzea”, a spus trupa Yellow.

Yellow Put it on TOP

„Strofa ei s-a tras pe loc, în 30 de minute maxim. Producătorul este Cristian Tarcea şi cu el încă mai dezbatem dacă tema de pe “Put it on top” este cea mai catchy temă pe care a scris-o până acum. Au tras cu urechea şi ne-au influenţat pozitiv starea atât Alex Cotoi, cât şi Alexandra Stan”, au mai spus cei din trupa YellLow.

“Pe parcursul câtorva zile am făcut un “all star session” şi a ieşit ceea ce ascultaţi acum, cu drag. Clipul, făcut de Andrei Stan, s-a nimerit să fie filmat în plină furtună de fulgere, pe o autostradă care nu a fost deschisă traficului încă. Raluca Netca ne-a lăsat cu gura căscată pe tot parcursul filmărilor. Ea este singurul personaj recurent în ultimele noastre clipuri. Simţim că avem o apropiere frumoasă, ea transmite ceea ce este Yellow în 2016, cu mult sex appeal şi class. One love!”, au mai transmis fanilor cei din trupa YellLow.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here