Mario Morreti şi Sonny Flame au lansat un online video pentru piesa „Criminal“

O nouă lansare semnată de Mario Morreti şi Sonny Flame este pregatită să încingă distracţia acestor zile. „Criminal“ este numele piesei pe care s-au întâlnit talentele celor doi şi s-au combinat cu doze potrivite de raggae şi dance.

sonny-flame-mario-morreti-criminal-video

Interpretată în spaniolă şi engleză, melodia reuneşte din savoarea celor două culturi, pentru Mario fiind o premieră să cânte în spaniolă. Producţia aparţine BigUpMusic, iar mişcările senzuale din videoclip au fost semnate de Simona Mereu.

„Acest track mă reprezintă foarte mult. L-am conceput în urmă cu trei ani şi este pentru prima dată în carieră când interpretez în limba spaniolă! În 2016 am decis ca acest track să fie single oficial, aşa că, împreună cu colegul meu Boier Bibescu, unul dintre producătorii mei preferaţi, am făcut update-ul acestei piese“, a spus Mario Morreti.

„Este a doua piesă la care colaborez cu Mario. Iniţial am dorit să compunem refrenul şi bridge-ul pentru altcineva. După câteva încercări nereuşite, am decis de comun acord că este mai bună varianta cu ghid“, a încheiat Sonny Flame.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here