„X Factor“ vine în porție dublă la Antena 1, vineri și duminică

Săptămâna aceasta, Antena 1 difuzează spectacol la puterea a doua: „X Factor” este și vineri, dar și duminică, iar telespectatorii vor primi de două ori mai multă muzică și momente savuroase.

X Factor

Pe 23 septembrie, de la ora 20.30, dar și pe 25 septembrie, de la ora 20.00, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenți veniți la audiții și sunt puși în situații emoționante, dar și amuzante.

De la un italian care vrea să-i cucerească pe români cu beat-ul său, la o familie de cântăreți sau doi adolescenți care promit să spună multe în muzică, telespectatorii Antena 1 au parte de povești speciale pe scena „X Factor”. Nu contează vârsta sau meseria, ci doar doza de factor X pe care o are concurentul și care de câteva ori îi va face pe jurați, săptămâna aceasta, să ofere 4 DA și multe laude.

Horia Brenciu va fi cucerit de energia și veselia cu care o puștoaică va întâmpina publicul și, la finalul momentului susținut de aceasta pe scena, va decide să îi facă un dar pe care tânăra nu îl va uita prea curând: renul Gustav, mascota de pluș pe care Horia a avut-o cu el la audițiile de anul acesta. Dacă acest cadou va fi însoțit de pașaportul către următoarea etapă a concursului rămâne de văzut în ediția de vineri seara.

X FactorCine îl va face pe Carla’s Dreams să exclame „ce ați făcut pe scenă ar trebui să fie sport olimpic”, ce vor avea jurații de spus în fața a doi gemeni care cred cu tărie că merită să meargă mai departe, dar și de ce Delia o va ruga pe o concurentă să mai cânte ceva „doar de plăcere”, telespectatorii Antena 1 află săptămâna aceasta la „X Factor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here