luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIUddi a lansat videoclipul melodiei „Adam şi Eva“

Uddi a lansat videoclipul melodiei „Adam şi Eva“

După ce a cucerit topurile muzicale alături de Delia cu hitul “Ipotecat”, Uddi lansează un nou single solo, “Adam şi Eva”, o piesă cu tentă socială, care vorbeşte despre relaţii, nepotriviri, violenţă şi indiferenţă, o poveste de viaţă şi, în acelaşi timp, un apel către latura bună din noi.

uddi videoclip adam si eva

Melodia „Adam şi Eva“ beneficiază şi de un videoclipul regizat de Dan Petcan şi filmat la Buftea. În clip este ilustrată şi antiteza dintre persoanele indiferente, care tratează cu nepăsare oamenii din jur, şi persoanele care încearcă să schimbe ceva şi care se implică.

„Sunt bucuros pentru că ‘Adam şi Eva’ este o piesă care mi se potriveşte foarte bine ca stil muzical şi pe care am simţit-o de la început“, a spus Uddi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.