FOTO Dima Trofim cerşeşte iubire de la Iulia Vântur, în noul său videoclip

Dima Trofim, cântăreţul care a devenit cunoscut tinerilor din România odată cu trupa Lala Band, a filmat săptămâna trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cerşesc iubire”, compusă de Radu Sîrbu & Sianna şi produsă de Rassada Music.

Dima Trofim

Filmările pentru videoclipul piesei “Cerşesc iubire” au avut loc în incinta unuia dintre cele mai generoase spaţii din Bucureşti, Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu şi Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitată specială şi cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roşie semnată Cristina Săvulescu, Iulia şi-a intrat rapid în rol, ispitindu-l şi seducându-l pe interpret.

“Deşi am destulă experienţă în ceea ce priveşte filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Ştiind că trebuie să dau totul şi că toţi acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoţii… atât pozitive, constructive, cât şi unele total neînţelese, mai ales când filmam alături de Iulia, este o femeie superbă şi e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune şi chimie şi abia aştept să mă văd în postura de bărbat sedus”, a explicat Dima.

“Am acceptat invitaţia de a apărea în videoclipul piesei ‘Cerşesc iubire’, alături de Dima, pentru că mi-a plăcut piesa, scenariul şi echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieşi un proiect de calitate. A fost o experienţă foarte frumoasă şi abia aştept să-l vedeţi pe Dima cerşind iubire de la mine”, a spus Iulia Vântur.

Dacă de ţinutele Iuliei Vântur s-a ocupat Cristina Săvulescu, de imaginea artistului şi a producătorului său au fost responsabili cei de la Holy Fashion, iar întreg proiectul a fost susţinut de cunoscuta marcă de vinuri Purcari, care a oferit pentru filmare una dintre cele mai scumpe sticle din colecţia sa de vinuri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here