duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIIgor Munteanu a devenit din nou tătic

Igor Munteanu a devenit din nou tătic

Igor Munteanu, membru al juriului emisiunii „Dansează printre stele” are toate motivele din lume să fie fericit. Soția lui, Ana, a născut pe 14 octombrie un băiețel, pe nume Martin.

igor munteanu din nou tatic

Cu brațele pline de flori, Igor și micuța lui, Elizabeta, au mers la maternitate să-l cunoască pe cel mai tânăr membru al familiei lor. „Elizabeta a fost foarte încântată, s-a bucurat enorm că va avea un frățior și un partener de joacă. Eu am fost foarte emoționat când l-am văzut, sufletul îmi zboară de bucurie”, a mărturisit Igor.

Martin s-a născut de ziua orașului Chișinău și este cel de-al doilea membru al familiei „Dansează printre stele” care își va serba ziua de naștere pe 14 octombrie. Lena, partenera lui Nicolai Tand și soția lui CRBL este, de asemenea, născută în aceeași zi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.