Delia: „Mi-a zis cineva că sunt gravidă. Frate, nu știi cum să spui că m-am îngrășat?“

Delia Matache a fost marți, 14 octombrie, invitata lui Sergiu și a lui Andrei în studioul matinalului Kiss FM. Artista le-a dezvăluit fanilor care sunt preferințele ei culinare și cum a ajuns să înregistreze noul single.

Delia la KISS FM

„Ieri mi-a zis cineva că sunt gravidă. Dar mergea la sigur și-mi spunea: ‘Dar cum te simți? Dar în ce lună ești, că nu prea se vede?’ Frate, nu știi cum să spui că m-am îngrășat? Nu am nimic” le-a povestit Delia ascultătorilor Kiss FM.

„Bănuiesc că ești atentă la ce mănânci” și-a dat cu părerea Andrei. „Oarecum… Și sunt în episoade, adică am momente în care zic: ‘Gata, de mâine mănânc sănătos’ și mâinele nu mai vine și îl tot amân. Îmi place uneori gyrosul. E un gyros bun cu legume. Îmi place cartoful mai mult decât orice. Cartofi, paste și mâncăruri românești. Nu poți renunța în viața asta la cartof. Cartoful nu-l mănânci de foame. Când eram eu mică se făcea mâncare de cartofi, dar nu se mai face” a declarat invitata.

Artista a mărturisit că a avut unele rezerve față de recent lansata piesă ‘Pe aripi de vânt’. „Toată lumea a insistat să merg să înregistrez piesa asta. Pe mine, prima oară, nu m-a convins atât de mult pe cât mă convinge acum. Și s-a tot insistat, din partea casei de producție, soțul meu, băi, e senzațională, e următorul hit, n-ai cum să nu… Parcă eram într-o transă, nu vedeam, nu auzeam. Și atunci mi-am dat seama nu mai am simțul hitului, frate!” a relatat Delia la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here