Vanessa și Sean Davis au lansat melodia „Malas Mentiras”

Vanessa, alături de Sean Davis, aduc un sound plin de culoare și energie în noua lor piesă, “Malas Mentiras”.

Vanessa Sean CoverPentru Vanessa este primul single și a lucrat pentru această piesă cu echipa de la Shiva Media Studios din București. Energia pozitivă, ritumurile latino si dansul sunt principalele caracteristici ale acetei piese.

“Deși nu sunt de naționalitate română, mereu am simțit că Romania este casa mea. Am locuit, de asemenea, pentru mai mulți ani în Spania, de aceea ritmul latino și limba spaniolă fac parte din mine. Sper ca cei care ascultă melodia, să simtă energia bună pe care eu și Sean dorim să o transmitem”, a spus Vanessa.

Sean Davis este la al 4lea single și cu toate că proiectul său ne-a obișnuit cu un sound predominant R&B, cu influente trap, acesta a fost încantat sa colaboreze cu Vanessa și să încerce un sound nou : “Mi-a placut foarte mult piesa, ritmul și vibe-ul pe care il transmite, de asemenea și vocea senzuala a Vanessei m-a convins să colaborez pe aceasta piesă. Consider că este un cantec perfect pentru acest sfârșit de vară și sper să ajunga la cât mai mulți oameni”, a declarat Sean.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here