Vescan a lansat prima piersă din noul sezon „Prin ochii voștri“: „Am uitat să mai fim oameni“

Vescan reia proiectul „Prin ochii voștri“, începând astfel sezonul al doilea cu piesa „Am uitat să mai fim oameni”. Piesa a fost scrisă de Vescan, compoziția a fost realizată de Mahia Beldo și Dorian Oswin, iar cel din urmă este și cel care s-a ocupat de producție.

Proiectul „Prin ochii voștri“ a luat naștere în anul 2010 și fiecare piesă este bazată pe subiecte propuse de către fani. Astfel, în procesul de alegere a temei, artistul face și un vlog unde îl contactează pe cel al cărui subiect a câștigat. În decursul acestui an, episoadele din sezonul al doilea „Prin ochii voștri“ vor apărea la fiecare două luni.

„Piesa ‘Am uitat să mai fim oameni’ continuă seria ‚Prin ochii voștri’, singurul proiect la care ascultătorii decid subiectul piesei. Totul a început în 2010, când am vrut să fiu mai aproape de oamenii care-mi ascultă muzica și pentru asta am zis că trebuie să văd lumea și prin ochii lor, așadar ei propun subiectele si unul dintre ele devine piesă. Sunt mai mult decât mândru că am reușit să readuc la viață acest proiect și pe viitor am de gând să-l fac din ce în ce mai complex. De-a lungul anilor fanii au reacționat extraordinar la fiecare piesă și le mulțumesc mult pentru că după nouă ani încă sunt alături de mine. Piesele vor apărea în paralel cu albumul #MuzicăSauNebunie, album care va fi lansat în decursul acestui an”, a spus Vescan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here