Smiley a lansat melodia „Song about nothing“, care are un videoclip filmat în Los Angeles, alături de versiunea 2D a artistului

După o carieră de 12 ani plini de lansări de piese despre cele mai profunde teme cu putinţă, de la dragoste, prietenie, dor sau casă, Smiley lansează acum „Song about nothing“, o melodie despre nimic, menită să genereze zâmbete şi voie bună.

„Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toţii facem multe lucruri când spunem că facem «nimic». Mi s-a părut o temă inedită şi foarte funny, am căutat şi am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, aşa că am decis să abordez eu această temă nouă: nimicul care mereu înseamnă, de fapt, ceva. Eu sunt şi un mare fan al serialului Seinfeld, care este cel mai mai tare serial despre nimic, şi mi-am dorit şi eu să fac o piesă despre nimic, care să spună ceva, şi nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut“, a spus Smiley.

„Song about nothing“ îl iniţiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grijă de Dan Cattell, un artist din Philadelphia pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animaţii şi jocuri electronice. Smiley este primul om în carne şi oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D.

„Ne-am dorit să ilustrăm ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, aşa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacţii pozitive pe străzile din SUA, unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el şi să-l inveţe diverse lucruri, cand îl vedea dezorientat“, a adăugat Smiley.

Clipul piesei „Song about nothing“ a fost filmat de o echipă de finlandezi stabiliţi în SUA, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineaţă, la răsărit, şi s-au terminat cu un dans haios pe plajă, cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here