vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIVescan şi Alina Eremia au lansat melodia „În dreapta ta“

Vescan şi Alina Eremia au lansat melodia „În dreapta ta“

Music Expert Company şi Media Pro Music prezintă, la început de noiembrie, o colaborare inedită între Vescan şi Alina Eremia, o melodie plină de atitudine şi energie, „În dreapta ta“.

Alina eremia vescan in dreapta ta

Piesa „În dreapta ta“ a fost produsă de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music, fiind o melodie care reprezintă o scrisoare adresată unei foste iubiri.

„E ca o concluzie trasă după mult timp de la despărţire. Adevărul e că nu orice cuplu e veritabil. Mulţi doar cred că se implică trup şi suflet, când de fapt sunt total absenţi din viaţa partenerului, chiar dacă fizic sunt prezenţi. Pentru a rezista cu adevărat lângă cineva, trebuie să ai nervi de fier, caracter de piatră şi suflet de campion“, a spus Vescan.

„Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la început. Piesa mi-a plăcut încă de la prima ascultare şi sunt încântată de rezultat, sper să le placă mult şi fanilor noştri“, a spus Alina Eremia.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.