Vescan, Sișu Tudor și DJ Wicked au lansat videoclipul melodiei „Pe minus mereu“

Xsession3 revine cu prima colaborare dintre Vescan și Sișu Tudor, melodia „Pe minus mereu“, compusă și scrisă în stilul care l-a definit pe Vescan ca artist.

vescan sisu pe minus mereu video

„Pe minus mereu“ este produsă și compusă de Mahia Beldo în studiourile Scandalos Music, versurile fiind scrise de Vescan și Sișu. Clipul este realizat de Claudiu Stan și a fost filmat în București și Cluj-Napoca, orașul natal al lui Vescan și DJ Wicked, cel care s-a ocupat de scratch-urile de pe noul material.

„Am scris piesa acum câteva luni, într-o seară în care am constatat că toată lumea e pe minus mereu, în timp ce toate se mișcă rapid în jurul nostru. E o melodie în care mă regăsesc în totalitate și mă bucur mult că am reușit să filmăm în Cluj-Napoca o mare parte din videoclip, pentru că am crescut pe străzile astea, știu fiecare centimetru și de fiecare dată am o mare plăcere să ajung în locurile copilăriei. Colaborarea cu Sișu și DJ Wicked a fost exact de ce avea piesa nevoie și mă bucur mult să-i am ca invitați. Îmi doream de când mi-am început cariera o colaborare de genul asta“, a spus Vescan.

„E bine că Vescan revine de unde a plecat. Venim din același loc cu toții, din locul unde e o competiție mai mult sau mai puțin artificială și încercăm să nu ne pierdem identitatea în lumea asta unde valorile sunt impuse, nu construite“, a încheiat Sișu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here