Dakini Festival, 4 zile și 4 nopți de muzică bună și relaxare la malul Mării Negre

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai mare festival internațional cu muzică necomercială din Europa de Est, Dakini Festival. Desfășurat timp de 4 zile și 4 nopți pe plaja de la Tuzla, amenajată special pentru acest eveniment, Dakini va fi un festival eco, diversificat și memorabil.

Dakini Festival

Astfel, în perioada 29 iunie – 3 iulie 2017, peste 100 de Dj vin din întreaga lume să mixeze pe cele 3 scene amenajate pe plajă, satisfăcând toate gusturile celor câtorva zeci de mii de amatori de festivaluri de gen.

De asemenea, în perimetrul celor 15 hectare de plajă vor avea loc workshopuri de dezvoltare personală, ateliere de pictură, un show aviatic spectaculos oferit de aeroportul Tuzla, cursuri de yoga oferite de maeștri indieni, tibetani și peruani.

Cele 3 scene vor fi, cu siguranță, unul dintre principalele puncte de atracție ale festivalului.
Scena Chill-ouț (Akasha) adună laolaltă peste 50 de artiști din 17 țări ale lumii, între care Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) și Gaudi (UK), care vor mixa, timp de 4 zile și 4 nopți fără oprire. Scena micro stage (Atlantis) ne propune nume precum Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc. Scena psytrance (Ishtar) ni-i aduce pe Astrix, Loud, Liquid Soul, Avalon etc.

Veniți de pe toate continentele, artiștii vor avea parte de un drum sigur și plăcut cu automobile puse la dispoziție de partenerul festivalului, Bavaria Mobility, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul soluțiilor de mobilitate premium. Aflați pentru prima dată în România, cu ocazia primei ediții a festivalului Dakini, cei peste 100 de Dj și maeștri internaționali se vor bucură negreșit de ospitalitatea românească, de atmosfera inedită de festival internațional la malul Mării Negre și de confortul oferit de partenerul festivalului prin programul BMW VIP Shuttle.

Prin urmare Dakini Festival, aflat la cea dintâi ediție, poate fi o oază de relaxare și distracție, o evadare din rutina urbană, o experiență de pus în ramă alături de cele mai frumoase amintiri de vacanță.

Biletul costă 355 lei pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție și poate fi achiziționat de pe site-ul dakinifestival.com/tickets. În momentul de față este disponibilă oferta 3 bilete + 1 gratis.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here