luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIVictor Marius Beliciu a lansat videoclipul piesei „A dream song“

Victor Marius Beliciu a lansat videoclipul piesei „A dream song“

După ce a lansat melodii precum „Mirrors” şi „Inner Fight”, Victor Marius Beliciu, singurul român care cântă la sitar, s-a pus din nou pe treabă şi a înregistrat o nouă piesă.

victor-marius-beliciu-a-dream-song-videoclip

Victor Marius Beliciu a început să înregistreze “A Dream Song” din luna martie încercând mai multe variante pentru a găsi o voce feminină cu care să-şi încânte publicul meloman.

„Piesa este în sanscrită şi după ce am încercat să găsesc mai multe variante de voce feminină, am colaborat cu Adina Galani, o tânără nevăzătoare care este plecată din ţară. Rezultatul a fost peste aşteptări şi ce a ieşit veţi putea vedea şi voi după ce veţi asculta piesa şi veţi vedea videoclipul. Acesta a fost filmat în vară de regizoarea Ionaa Gomoi şi a avut o poveste specială, pe care trebuie să o descoperiţi singuri”, a povestit Victor Marius Beliciu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.