Viky Red şi Ellie White au lansat videoclipul piesei „Vânzător de lumină“

„Vânzător de lumină“, cea mai nouă melodie semnată Viky Red și Ellie White, surpanumită şi „Imnul îndrăgostiţilor“, beneficiază şi de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar.

viky red ellie white videoclip vanzator de lumina

Clipul îi prezintă pe Viky Red și Ellie White într-un cadru de poveste, o cabană peste care timpul și-a lăsat amprenta, cu un decor însuflețit de raze de lumină.

„Videoclipul, ca și piesa, este pentru cei îndrăgostiți, cei care văd pretutindeni frumusețea oferită de iubire. Este în mod special pentru cei care știu că fără dragoste viața este lipsită de sens. Sunt convins că atât versurile cât si videoclipul vor fi pe placul fanilor“, a spus Viky Red.

Pentru noul videoclip, Ellie White a recurs la o schimbare spectaculoasă de look, optând pentru ținute vestimentare diafane, sexy și provocatoare. Artista a purtat o rochie din mătase bordo accesorizată cu un pandantiv în formă de inimă, o alta aurie din piele ce urmează fidel linia siluetei și o salopetă neagră din mătase, completată de un sacou negru din catifea și un sutien îndrăzneț, creații Mood By Aleha.

„Când iubești te simți învăluit în lumină, ca și în videoclip. Îmi doresc să vând lumină toată viața mea, să iubesc și să fiu iubită“, a spus Ellie White.

Piesa a fost compusă de Viky Red, versurile sunt semnate de Călin Goia de la Voltaj, în timp ce producţia piesei a fost realizată de Viky Red împreună cu Alex Cotoi la Fonogram Studios.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.